NJM Services

Ontdek de veelzijdige dienstverlening van NJM Services, waar wij u een breed scala aan hoogwaardige vervoersoplossingen bieden.

Of u nu op zoek bent naar vlotte en betrouwbare taxidiensten in en rondom Tilburg, of naar een stijlvolle en comfortabele rit naar de luchthaven, bij ons bent u aan het juiste adres.

Daarnaast presenteren wij NJM Exclusive, een exclusieve service met toegewijde directiechauffeurs die uw reiservaring naar een hoger niveau tillen door u volledig te ontzorgen tijdens uw verplaatsingen.

Wat uw vervoersbehoeften ook zijn, bij NJM staat service en kwaliteit voorop.

* Prijzen onder voorbehoud

Taxi service

Tilburg en omgeving

Airport Transfers

Zonder stress naar de luchthaven

NJM Exclusive

Zorgeloos van A naar B

De professionele chauffeurs van NJM Services brengen u in alle rust, comfort en veiligheid naar uw bestemming. U heeft de keuze uit verschillende chauffeursdiensten en luxe voertuigen die van alle gemakken zijn voorzien. Het is ook mogelijk om een CCV-D1 executive chauffeur te reserveren die u in uw eigen auto vervoert. Onze chauffeurs zijn uitstekend opgeleid op het gebied van rijvaardigheid, etiquette, punctualiteit en discretie.

Onze uitgebreide dienstverlening is flexibel en ook maatwerk is mogelijk. Wat u maar wenst!

E-class

Deze limousine biedt ruimte voor maximaal 4 personen. Een auto met chauffeur straalt elegantie en professionaliteit uit terwijl u comfortabel naar uw bestemming vervoerd wordt. Uw chauffeur begeleidt u persoonlijk, neemt uw bagage over en houdt netjes de deur open. In de auto zijn water en andere versnaperingen aanwezig.

Heeft u behoefte aan nog meer luxe?
Upgrade naar de S-class! Informeer naar de mogelijkheden.

V-class

Deze MPV is veelzijdig en wordt ingezet voor gezinnen, vrienden of zakenmensen. Deze wagen biedt maximaal 7 passagiers een comfortabele zitplaats en heeft voldoende ruimte voor bagage.

Reist u met meer dan 7 personen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Executive Chauffeur

Geniet van het comfort van uw eigen auto. Een CCV-D1 gecertificeerd executive chauffeur komt naar u toe en brengt u op een professionele en veilige wijze naar uw bestemming in uw eigen wagen. Dat is voordelig en heeft nog een aantal voordelen. Terwijl u bezig bent en de chauffeur toch moet wachten, kan deze voor u gaan tanken, de auto laten wassen of andere taken uitvoeren, zodat u meer tijd heeft voor uzelf of uw gezin.

Airport Shuttle Service

Reizen kan stressvol zijn. Naast uw vluchtgegevens houden wij ook rekening met eventuele vertragingen op de weg en in de lucht zodat u altijd op tijd op de luchthaven bent. Als u terugkomt is uw chauffeur op tijd aanwezig op de luchthaven om u weer veilig naar huis te brengen.

Graag horen we van u met hoeveel personen u reist en de bagage die u mee wenst te nemen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Trouw-en rouw vervoer

Op dit soort dagen wilt u dat alles goed gaat. NJM Services ontzorgt u op het gebied van vervoer zodat u alle tijd en aandacht kunt besteden aan belangrijke zaken van de dag.

We hebben de beschikking over represenatieve, zwarte luxe voertuigen. Onze chauffeurs zijn altijd in kostuum, verzorgd en discreet. Onze aanwezigheid bij een plechtigheid of dienst blijft altijd discreet en op de achtergrond.

Of u nu naar kantoor, naar huis, luchthaven of naar een andere bestemming gaat, een professionele chauffeur staat altijd voor u klaar als u vertrekt.

Neemt u plaats in een van onze luxe wagens terwijl u nog wat zaken af kunt werken of zodat u juist even kunt ontspannen en ontladen van alle stress van de dag, wij nemen het stuur van u over.

×