Skip to content

Directiechauffeur

NJM Service biedt u dienstverlening op maat als directiechauffeur. Wij bieden een passende oplossing voor al uw vervoerswensen. Onze chauffeur neemt u alle zorgen uit handen en komt tegemoet aan al uw wensen. Of u nu wilt ontspannen of juist werk af wilt maken, met NJM Services komt u altijd snel en comfortabel op uw plaats van bestemming aan.

De voordelen van een directiechauffeur met auto

Onze directiechauffeur is u op alle vlakken van dienst. Terwijl u nog wat werkt in de auto, wordt u omgeven door luxe en comfort. Daarbij is extra aandacht besteed aan details. Zo komt uw directiechauffeur u keurig in pak ophalen, is er indien gewenst internet aanwezig in de auto en zijn er flesjes water en pepermuntjes aanwezig. Kiest u voor een directiechauffeur, dan reist u onbezorgd en zonder stress. Onze chauffeur is altijd stipt op tijd en goed voorbereid om u de meest comfortabele rit van uw leven te bezorgen.

Ook een directiechauffeur zonder auto behoort tot de mogelijkheden

Bij NJM Services heeft u de mogelijkheid om opgehaald te worden in een luxe limousine die voorzien is van alle gemakken. Maar u heeft ook de optie om een directiechauffeur zonder auto in te huren. In dat geval wordt u in uw eigen auto naar uw bestemming gebracht. Dat vinden sommige mensen prettiger en daarnaast scheelt het ook nog eens in de kosten.

Directiechauffeur

Wat u mag verwachten van onze professionele directiechauffeursdiensten

Al onze directiechauffeurs zijn uitstekend opgeleid en beschikken over een D1 chauffeurspas. Kiest u voor een directiechauffeur met auto dan wordt u in een luxe Mercedes E-klasse of desgewenst zelfs een Mercedes S-klasse naar uw bestemming vervoerd. De limousine is voorzien van een uitstekend navigatiesysteem waardoor u altijd via de snelste route reist. Daarnaast is uw chauffeur altijd netjes gekleed, discreet en op de hoogte van de etiquette die cliënten uit het hogere management verwachten.

Aantrekkelijk geprijsde topservice

Een directiechauffeur inhuren kan NJM Services voor een erg aantrekkelijk tarief. Maakt u voor de eerste keer gebruik van onze diensten? Dan krijgt u ook nog eens een mooie korting die kan oplopen tot 20%. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen en eisen. Wij leveren maatwerk en geven u graag een prijsindicatie wanneer u contact opneemt. Daarna stellen wij een offerte op maat op. Transparante en professionele chauffeursdiensten, precies wat u van NJM Services mag verwachten!

×