Skip to content

Chauffeursdiensten

Businessclass chauffeursdiensten van de hoogste kwaliteit, daarvoor komt u naar NJM Services. Voor al uw wensen op het gebied van luxe vervoer hebben wij de juiste professionals en het beste materieel in huis. Wat businessclass chauffeursdiensten betreft is NJM Services de enige partner die u nodig heeft.

Altijd passende chauffeursdiensten, wat uw wensen ook zijn

Van een directiechauffeur met luxe auto die u onderweg van alle comfort en professionaliteit voorziet, tot een snelle en efficiënte airport service waardoor u op tijd op de luchthaven arriveert. NJM Services biedt u vervoer op maat. En ook voor zakelijk vervoer van groepen tot 7 personen kunt u gebruikmaken van een comfortabele Mercedes V-class MPV. Heeft u speciale wensen of eisen? Wij maken graag een offerte op maat.

3

Gecertificeerde chauffeurs met oog voor detail

Bij alle businessclass chauffeursdiensten wordt u opgehaald door een goed opgeleide chauffeur. Uw chauffeur is gecertificeerd met een CCV-D1 chauffeurspas. Dat staat garant voor de hoogste kwaliteit op het gebied van rijvaardigheid, attitude en serviceverlening. NJM Services onderscheid zich van andere vervoersdiensten door onze uitgebreide service. Zo arriveert de chauffeur altijd netjes gekleed in pak. Onze luxe auto’s hebben veel beenruimte en zijn voorzien van alle gemakken zoals Climate Control, led-verlichting en internet. Ook chauffeursdiensten zoals vervoer naar het vliegveld of voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of uitvaarten, zijn mogelijk via NJM Services.

Neem contact op voor een prijsindicatie of offerte op maat

Al onze chauffeursdiensten zijn maatwerk. Het doel is om u een zo ontspannen en comfortabel mogelijk rit te geven. Om u een goede prijsindicatie te geven is het dan ook van belang dat wij weten wat uw wensen zijn. Neem contact en krijg direct te horen wat de prijsindicatie is voor de chauffeursdiensten waar u interesse in heeft. Of vraag een offerte aan wanneer u specifieke eisen of wensen heeft.

×