Skip to content

Airport service

Met onze airport service brengt een luxe taxi u naar Schiphol, Düsseldorf, Brussel, naar Eindhoven in Brabant of een andere luchthaven. Als u gebruik maakt van onze airport service, dan is één ding zeker; u stapt zonder stress en zorgen het vliegtuig in. Geen gezoek naar parkeerplaatsen en geen gedoe met bagage.

Benieuwd naar de kosten? Vul ons formulier en wij nemen direct contact met je op.

Zonder zorgen op reis met een professionele airportservice

U kent het vast wel. U gaat met het vliegtuig op vakantie en gaat met de auto naar het vliegveld. U zoekt u wezenloos naar een geschikte, en vaak dure parkeerplaats en moet ook nog eens lang en ver met uw bagage lopen. Met de airportservice wordt u op tijd van huis gehaald en bent u zeker op tijd op Schiphol of een andere luchthaven. U wordt voor de centrale vertrekhal afgezet en als u terugkeert wacht onze chauffeur u bij de aankomsthal weer op.

3

Snel en in alle luxe naar de airport

Met de airport service brengt een professionele en ervaren chauffeur u via de snelste route naar de luchthaven van uw keuze. Onze luxe taxi’s zijn uitgerust met de meest moderne snufjes zoals internet in de auto, ledverlichting voor als u ’s nachts reist en Climate Control voor een aangename reis. In de auto zijn ook extra voorzieningen zoals flesjes water en snacks aanwezig. Zo ontspannen bent u nog nooit naar het vliegveld gegaan!

Airportshuttle: comfort & gemak voor een aantrekkelijke prijs

U heeft altijd een royale zitplaats en uw luxe taxi heeft genoeg ruimte voor uw bagage. U stapt ontspannen het vliegtuig in en dat is veel waard. En daarbij worden onze diensten ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden. Nog een reden dus om voor onze airport service te kiezen. NJM Services stelt zich flexibel op. Zo wordt er een scherp, vast tarief gerekend voor een airport shuttle naar Eindhoven, en ook voor een taxi naar Schiphol, Düsseldorf of een andere grote luchthaven wilt, wordt een vaste prijs gerekend. Neem direct contact op voor een duidelijke prijsindicatie voor onze airport service.

×