Airport Transfers Tilburg en omgeving

Met NJM reist u veilig en comfortabel naar diverse luchthavens binnen Nederland, België en Duitsland. Met uitgebreide kennis en ervaring bieden wij uitstekende service zodat u nooit te laat komt heeft u altijd de zekerheid van een vaste prijs vanuit de regio Tilburg.
Kijk voor meer informatie en prijzen op onze pagina Airport Transfers van NJM reserveer direct een rit via ons contact formulier.

* Prijzen onder voorbehoud

Zonder zorgen op reis met een professionele airportservice

U kent het vast wel. U gaat met het vliegtuig op vakantie en gaat met de auto naar het vliegveld. U zoekt u wezenloos naar een geschikte, en vaak dure parkeerplaats en moet ook nog eens lang en ver met uw bagage lopen. Met de airportservice wordt u op tijd van huis gehaald en bent u zeker op tijd op Schiphol of een andere luchthaven. U wordt voor de centrale vertrekhal afgezet en als u terugkeert wacht onze chauffeur u bij de aankomsthal weer op.

Altijd een aangename reis

Ontspannen naar het vliegveld

Met de Airport Transfers brengt een professionele en ervaren chauffeur u via de snelste route naar de luchthaven van uw keuze. Onze luxe taxi’s zijn uitgerust met de meest moderne snufjes zoals internet in de auto, ledverlichting voor als u ’s nachts reist en Climate Control voor een aangename reis. In de auto zijn ook extra voorzieningen zoals flesjes water en snacks aanwezig. Zo ontspannen bent u nog nooit naar het vliegveld gegaan!

U heeft altijd een royale zitplaats en uw luxe taxi heeft genoeg ruimte voor uw bagage. U stapt ontspannen het vliegtuig in en dat is veel waard. En daarbij worden onze diensten ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden. Nog een reden dus om voor onze Airport Transfers te kiezen. NJM Services stelt zich flexibel op. Zo wordt er een scherp, vast tarief gerekend voor een airport shuttle naar Eindhoven, en ook voor een taxi naar Schiphol, Düsseldorf of een andere grote luchthaven wilt, wordt een vaste prijs gerekend. Neem direct contact op voor een duidelijke prijsindicatie voor onze Airport Transfers.

ONZE SERVICES

Een breed scala aan services

Bij NJ Mobility services kunt u voor praktisch iedere vervoersklus terecht. 

Taxi service

Tilburg en omgeving

Airport Transfers

Zonder stress naar de luchthaven

NJM Exclusive

Zorgeloos van A naar B

Neem contact op

Chauffeur nodig voor een andere opdracht?
×